LHZ opslagverwarming

Nieuw item

LHZ energiezuinige opslagverwarming

Een elegante oplossing voor iedere situatie.

De LHZ elektrische radiatoren zijn ontworpen met de laatste technologie, om een elegante verwarming te vormen in elke situatie. Ze kunnen toegepast worden in bijna iedere ruimte dankzij hun flexibele eigenschappen.

Comfort en gemak

Onze radiatoren verschaffen hetzelfde comfort als een traditionele verwarming, maar zonder het ongemak van een ketel en verwarmingsbuizen. De productlijn is ontwikkeld om het kleinste kamertje tot de grootste ruimte, zo efficiënt en economisch mogelijk te verwarmen. Onze radiatoren worden op volgende bestemmingen toegepast:

Woningen  Veranda’s  Vakantiehuizen, chalets en mobilhomes

Hotels en restaurants

Burelen Bedrijfsunits Tijdelijke huisvesting Sociale huisvesting

Wij verzorgen levering en plaatsing.

Gratis offerte.  T 09 3556013     geirregat.electro@gmail.com

Meer over LHZ Beneluxhttp://www.lhzbenelux.com/it

Nieuw item

vervang uw huidige accumulatoren door LHZ radiatoren

  • plaatsbesparend
  • onderhoudsvrij
  • geruisloos
  • aangenaam warmtegevoel door convectie en stralingswarmte

LHZ is in de laatste 20 jaar gekend over heel de wereld voor zijn efficiënte en hoogkwalitatieve elektrische radiatoren. Bij LHZ werkt men continu aan de innovatie van hun producten, waaronder:

Efficiëntie

Betrouwbaarheid

Bedieningsgemak

Ze hebben hun Magmatic element wereldwijd gepatenteerd. Dit element is het hart van het product. Het Magmatic element is nooit geëvenaard door de concurrentie, en samen met de andere technieken van de radiator uniek in de elektrische radiatoren markt.

LHZ blijft doorontwikkelen, zo is de productie-afdeling voorzien van de nieuwste en modernste machines. Hierdoor blijft LHZ in staat zijn producten te verbeteren op kwaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak.

We hopen dat u alle benodigde informatie vindt op onze website, om u te helpen met de keuze van de juiste radiator voor uw situatie. Wanneer u meer informatie wenst omtrent onze producten aarzel dan niet ons te contacteren per telefoon of e-mail.

Anker

[]